Sara Indrio Jensen

Léonie Sonning Talentprismodtager 2004

Stipendium

Stipendiet var på 50.000 kr., som blev brugt til indspilning af en cd. Ved hjælp af bl.a. Léonie Sonnings Musikfond er jeg i den begunstigede situation at kunne skabe et rum omkring min musik, som er uafhængig af den kommercielle værdi, og som først og fremmest udspringer af trangen til at udtrykke og formidle. Jeg håber også denne udgivelse kan give mig mulighed for i fremtiden at arbejde videre med dette format, og dermed fortsætte med at udvikle mig som sangskriver.

Musiker og sangskriver Sara Indrio Jensen

Er født i 1975 og som 8-årig begyndte hun sin musikalske grunduddannelse på Københavns Musikskole. En årrækkes slagtøjsundervisning hos Gert Mortensen førte til en karriere som percussionist og korsanger med bl.a. Eric Gadd, Rebecka Tornqvist, Thomas Di Leva, The Savage Rose m.fl. Sara Indrio Jensen tog sin uddannelse på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, hvor hun lagde klaver til listen af instrumenter.

Med en bagrund som instrumentalist og ud fra en interessen for sprog og tekstskrivning begyndte hun at arbejde med sangskrivning, og i 2000 skrev hun en 3-årig forlagskontrakt med Warner/Chappell Scandinavia. I et kort sidespring fra musikken spillede hun rollen som Giulia i filmen Italiensk For Begyndere.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere

Vindtro

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Fra løbeklub til prisvindende blæserkvintetBlæserkvintetten Vindtro er noget af det gode,

Læs mere »

Radu Ratoi

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Akkordeonisten Radu Ratoi er vant til udfordringer. Faktisk foretrækker han at

Læs mere »