Adam Riis

Léonie Sonning Talentprismodtager 2007

Stipendium

Adam Riis modtog et stipendium på 50.000 kr. 

Efter overstået diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ønsker jeg at udvikle min stemme yderligere. På Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og i tiden efter har jeg koncentreret mig om lied- og oratorierepertoiret. Hos sanglærer Tonny Landy og operacoach Klavs Lewinsky vil jeg arbejde med ekspansion af stemmen bl.a. i operalitteraturen, for derved at nære mit egentlige fagområde. Derudover savner jeg et klaver til øvebrug.

Sangeren Adam Riis

Adam Riis er født i 1978.  Han begyndte at synge i Københavns Drengekor, hvorefter han uddannede sig på MGK/Gymnasium på Sankt Annæ Gymnasium. I 2005 tog han diplomeksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. 


Han har været solist i bl.a. Monteverdis Mariavesper, Händels Messias, Mozarts Requiem, Orffs Carmina Burana, Brittens Cantata Misericordia, Bachs Juleoratorium og de to passioner med Concerto Copenhagen, Øresunds 
Barokorkester og Sjællands Symfoniorkester. Derudover har han optrådt ved talrige liedkoncerter, bl.a. med de store cykler af Schubert, Schumann og Britten.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere