Jeppe Skovbakke

Léonie Sonning Talentprismodtager 2004

Stipendium

Stipendiet på 50.000 kr. blev anvendt til et, muligvis to, studieophold i New York. Her vil jeg først og fremmest tilrettelægge et længere undervisningsforløb med samme lærer, da netop denne form for fordybelse er noget af det, jeg har savnet ved aldrig tidligere at have modtaget fast undervisning på kontrabassen. Herudover vil jeg søge inspiration fra koncerter og tage enkelte timer hos flere af de store musikere der bor derovre.

Bassisten Jeppe Skovbakke

Er født i 1977 og vokset op i Lemvig, hvor han i folkeskole- og gymnasieårene spillede trommer, elbas, guitar og percussion i adskillige bands og sammenspilsgrupper. På kontrabas er Jeppe Skovbakke selvlært, da der ikke fandtes kontrabaslærer i hans lokalområde. Men han har gennem årene deltaget i flere stævner og workshops.


I 1997 flyttede han til København for at slutte sig til byens unge jazzscene. Her han han siden kunnet høres mange steder, lige fra Christianias børneteater til Copenhagen Jazzhouse – såvel i swing- og mainstreamsammenhænge som med den unge avantgarde og alt derimellem. Han har bl.a. spillet med Mark Solborg Kvartet og Anderskov Accident og medvirker på en lang række cd-optagelser..

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere