Aileen Bramhall Itani

Léonie Sonning Talentprismodtager 2006

Stipendium

Aileen Bramhall Itani modtog et stipendium på 50.000 kr, som hun brugte på at rejse:

Jeg ønsker at benytte stipendiet til flere forskellige studierejser samt fortsat indstudering af operapartier her i København. Jeg planlægger en tur til Wien for at uddybe mit kendskab til genren tysk lied, en tur til Bruxelles for at forberede mit auditionrepertoire med Rachel Andrest på La Monnaie samt en tur til London for at deltage i et 3-ugers kursus i skuespilteknik på The Guildhall School of Music and Drama. I København planlægger jeg at arbejde med Fiona MacSherry, Giancarlo Andretta m.fl. på vigtige roller i mit fags repertoire.

Sopranen Aileen Bramhall Itani

Er født i 1976 i New York. Hun er uddannet på Operaakademiet i København, hvor hun har studeret hos Susanna Eken. Forinden uddannede hun sig på The Eastman School of Music i Rochester, New York og le Conservatoire Nationale de Paris. Hun er solist med de danske orkestre og på Den Kgl. Opera og Den Jyske Opera. For tiden (2012) helliger hun sig især ny musik, hvor hun bl.a. arbejder sammen med Figura Ensemblet.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere