Anja Nedremo

Léonie Sonning Talentprismodtager 2015

Anja Nedremo er født og opvokset i Drammen, Norge. Hun startede sine studier hos Claus Olesen ved Det Jyske Musikkonservatorium og har taget BA og MA i klassisk saxofon. Nu studerer hun i solistklassen samme sted. Desuden har hun uddannet sig hos Lars Mlekusch på Konservatorium Wien og har en postgraduate uddannelse fra Escola Superior de Música de Catalunya i Barcelona, hvor hun har studeret hos Nacho Gascón.

Anja Nedremo har modtaget en række stipendier og legater, såsom den norske Ticon‐prisen (2013). Som solist har hun vundet konkurrencer i ind- og udland. Som vinder af solistkonkurrencen ved Det Jyske Musikkonservatorium spiller hun to koncerter med Randers Kammerorkester i 2015. Hun har et løbende samarbejde med komponister i Europa og Norden. I 2015 tager hun til Japan med Trio Nedremo for at spille og fremme ny skandinavisk musik samt styrke relationen mellem Skandinavien og japanske musikere/komponister.

Stipendiet

Stipendiet på 60.000 kr. anvendes til studieophold/lektioner hos Vincent David i Versailles og Arno Bornkamp i Amsterdam. Herudover deltagelse i internationale festivaler for klassisk saxofon i bl.a. Wien og Helsinki.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Andre modtagere

NOVO QUARTET

Léonie Sonning Talentprismodtager 2021 Da Nikolai Vasili Nedergaard i de sene teenageår begyndte sine violinstudier

Læs mere »