Birgit Løkke Larsen

Léonie Sonning Talentprismodtager 2002

Stipendium

Om stipendiet på 50.000 kr. skrev Birgit Løkke Larsen at:

Længe har jeg gået med en tanke om at tage et sted hen, rejse ud og blive inspireret, fordybe mig, udvikle nye ideer og ny musik, og for at møde andre musikere og etablere nye kontakter. – Jeg er nået frem til at Banff-centre i Canada vil være det ideelle sted hvor jeg kan arbejde med min musik og mit musikalske udtryk. Jeg ønsker derfor at benytte stipendiet til et ophold på Banff Centre.

Og det blev et givende studieophold, som satte sigspor i Birgit Løkke Larsens værker efter at hun kom hjem.

Jazz-percussionisten Birgit Løkke Larsen

Er født i 1967. Hun begyndte sin professionelle karriere i 1989 som percussionist i bandet Savage Rose og siden har hun medvirket i mange orkester- og teatersammenhænge.
I 2000 blev Birgit Løkke Larsen medlem af Marilyn Mazurs Percussion Paradise, og deltog med dette orkester til Jazzpar koncerterne i 2001.

I 2001 deltog hun desuden i det europæiske projekt Swinging Europe som turnerede i Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Irland, Skotland og England – og året efter komponerede og dirigerede hun musikken til Django D’or prisover-rækkelsen i Bruxelles.

 

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere