Christian Westergaard

Léonie Sonning Talentprismodtager 2008

Pianisten Christian Westergaard Er født i 1980 og er uddannet hos Niklas Sivelöv, Amalie Malling, Tove Lønskov, Friedrich Gürtler og Tom Ernst på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han arbejder sammen med en lang række yngre sangere i Norden og har spillet koncerter i Det Danske Sangselskab, Radiohusets Koncertsal, Tivolis Koncertsal, Takkelloftet, i musikforeninger, på festivaler og i kirker. Desuden har han stiftet og er kunstnerisk leder/medlem af Liedkompagniet. Christian Westergaard er fast tilknyttet akkompagnatør ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København samt på Operaakademiet.

Stipendium

Stipendiet på 50.000 kr. blev bl.a. brugt til fortsatte studier hos Niklas Sivelöv samt deltagelse i masterclass hos professor Luiz de Moura Castro i Spanien. Desuden til at indstudere en række af liedlitteraturens nøgleværker med Malcolm Martineau, Roger Vignoles og Graham Johnson i London.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere

Vindtro

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Fra løbeklub til prisvindende blæserkvintetBlæserkvintetten Vindtro er noget af det gode,

Læs mere »

Radu Ratoi

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Akkordeonisten Radu Ratoi er vant til udfordringer. Faktisk foretrækker han at

Læs mere »