Joakim Pedersen

Léonie Sonning Talentprismodtager 1994

Stipendium

Stipendiet på 40.000 blev anvendt som tilskud til studierejser i september samme år til American School of Modern Music i Paris. Han fik desuden privattimer hos Niels Lan Doky og Kenny Barron. I Paris komponerede og arrangerede han to big-band-værker, som senere blev radioproduceret af DR. I maj 1995 rejste Joakim Pedersen til New York og fik undervisning af Mulgrew Miller. Anden økonomisk støtte til rejserne fik han fra Augustinus Fonden og Jacob Gades legat.

Jazzpianisten Joakim Pedersen

Er fra Køge, født i1968. Han har spillet klaver det meste af sit liv og er blevet undervist af bla. Henrik Sveidahl i hvis big band han spillede fra 1984-91. Desuden undervisning hos Ole Kock Hansen. Fra han var 19 har Joakim Pedersen levet af at undervise og spille.

I 1990 begyndte han at studere ved Det Rytmiske Musikkonservatorium med Jan Kaspersen som klaverlærer. Desuden fik han undervisning af Butch Lacy. 

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere

Vindtro

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Fra løbeklub til prisvindende blæserkvintetBlæserkvintetten Vindtro er noget af det gode,

Læs mere »

Radu Ratoi

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Akkordeonisten Radu Ratoi er vant til udfordringer. Faktisk foretrækker han at

Læs mere »