Lars Møller

Léonie Sonning Talentprismodtager 2008

Baryton-sangeren Lars Møller Begyndte sin sangkarriere som drengesopran i Herning Kirkes Drengekor. Efterfølgende studerede han hos Lars Thodberg Bertelsen, Peer Birch og Erik Kaltoft ved Det Jyske Musikkonservatorium. I 2007 blev han færdiguddannet som operasanger fra det Kongelige Teaters Operaakademi. I koncertsammenhænge har han optrådt med bl.a. Helsingborg Symfoniorkester og Sjællands Symfoniorkester. Han er en fast del af Liedkompagniet og deltog sammen med pianisten Christian Westergaard i 2007 i liedkonkurrence i Wigmore Hall, London. På operascenen har Lars Møller optrådt som Sid i Albert Herring, som Guglielmo i Cosi fan Tutte samt som Uwe i Tugt og Utugt i Mellemtiden på Århus Sommeropera. Desuden har han på Det Kongelige Teater sunget Dr. Falkes parti i Flagermusen og Tarqinius’ i The Rape of Lucretia. 2007-2009 var han fastansat på Nationaltheater Mannheim.

Stipendium

Stipendiet på 50.000 kr. blev anvendt til sangstudier hos Susanne Eken, Christen Stubbe Teglbjærg samt Friedrich Gürtler.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere

Vindtro

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Fra løbeklub til prisvindende blæserkvintetBlæserkvintetten Vindtro er noget af det gode,

Læs mere »

Radu Ratoi

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Akkordeonisten Radu Ratoi er vant til udfordringer. Faktisk foretrækker han at

Læs mere »