Lea Thorlann

Léonie Sonning Talentprismodtager 2000

Stipendium

Stipendiet på 50.000 kr. blev brugt til en 3-måneder land studie- og inspirationsrejse til U.S.A. – Chicago, Kansas City, Nashville, Memphis, Austin og New Orleans. Jeg har fået meget ud af det … hørt rigtig megen god musik, sunget og fået god respons, mødt en masse mennesker og oplevet så mange spændende ting. Nu er jeg gået i gang med at bearbejde det hele og skrive sange … Det har været en livsrejse for mig og meget, meget inspirerende skrev Lea Thorlann bagefter.

Sangeren Lea Thorlann

Er født 1967 og er student fra Viby Amtsgymnasium i 1989 og derefter bosat i København. I 1992 etablerede hun sit eget band, ”Waiting for Janis”. I 1994 blev hun optaget på Rytmisk Musikkonservatorium og i 1994-98 dannede hun yderligere to grupper: Bluesbandet “”Thorlanns Hammer” og soul/pop-duoen ”Thorlann/Storgaard”. I 1999 var Lea Thorlann sangerinden i European Youth Jazz Orchestras årlige turné. I 2000 modtog hun undervisning i New Orleans af sangeren og pianisten Jon Cleary. Og samme år fik hun eksamen på Rytmisk Musikkonservatorium.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere

Vindtro

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Fra løbeklub til prisvindende blæserkvintetBlæserkvintetten Vindtro er noget af det gode,

Læs mere »

Radu Ratoi

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Akkordeonisten Radu Ratoi er vant til udfordringer. Faktisk foretrækker han at

Læs mere »