Mads Pind Forsby

Léonie Sonning Talentprismodtager 2013

Mads Forsby (f. 1985) har et alsidigt virke som musiker og komponist bag sig.

Han beskæftiger sig med lydinstallationer og filmmusik og spiller trommer i utallige sammenhænge. Hans aktiviteter har sit udspring i en uortodoks tilgang til improvisation, udforskning af lyd og støj og diverse manipulationer af trommesættets akustiske klange. Han er ved at indspille sin første soloudgivelse og komponerer og producerer desuden materialet i andre konstellationer. Han afslutter sin kandidatuddannelse i musik på Rytmisk Musikkonservatorium i 2013.

I løbet af studietiden har Mads Forsby været medarrangør af improvisationsfestivalerne Altermusik samt været med til at etablere de konservatoriestuderendes scene på Copenhagen Jazzhouse.

Endvidere har Mads Forsby samarbejdet, indspillet og spillet koncerter med bl.a. Beholder (August Rosenbaum), Frisk Frugt, YOYOOYOY, Pagten, Pinkunoizu, Girls In Airports, Hurrah Ensemble, Else Marie Pade, T.S. Høeg, Thomas Morgan, Jakob Bro, Lotte Anker, Plants, MASK og Quadron. Han har optrådt på festivaler og i koncerthuse i Europa, Asien, Sydamerika og USA.

Stipendium fra Léonie Sonnings Musikfond

Mads Forsby modtog et stipendium på 60.000 kr.

Stipendiet skal anvendes til udbygning af studie, instrumentkøb samt til mastering og tryk af egen udgivelse.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere

Vindtro

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Fra løbeklub til prisvindende blæserkvintetBlæserkvintetten Vindtro er noget af det gode,

Læs mere »

Radu Ratoi

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Akkordeonisten Radu Ratoi er vant til udfordringer. Faktisk foretrækker han at

Læs mere »