Signe Asmussen

Léonie Sonning Talentprismodtager 2002

Stipendium

Stipendiet på 50.000 kr tænkes anvendt til videreuddannelse i form af studierejser til England, hvor Signe Asmussen vil arbejde scenisk og dramatisk hos mezzosopranen Diane Montague og tenoren Anthony Rolfe Johnson – samt til Holland, hvor hun ønsker at arbejde med teknik og interpretation hos pianisten Rudolf Jansen.

Sangerinde Signe Asmussen

Signe Asmussen er født i 1970 og er diplom- og solistuddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i hhv 1998 og 2001 hos Keld Thaarup og Bodil Øland – med debut den 9. november 2001. 

Hun har været solist ved talrige koncerter med kor og orkestre som Malmö Symfoniorkester, Camerata, Storstrøms Kammerensemble, Københavns Drengekor og Concerto Copenhagen, både her i Danmark og udenlands på turnéer i Brasilien, U.S.A. og Europa – tillige med stor koncertaktivitet som lied-sangerinde, bl.a. med den hollandske pianist Rudolf Jansen ved hans 40-års jubilæum i Concertgebouw, Amsterdam. 

Signe Asmussen er fast medlem af Vokalgruppen Ars Nova og The Tolkien Ensemble.

DEL GERNE DETTE INDLÆG

Andre modtagere

Vindtro

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Fra løbeklub til prisvindende blæserkvintetBlæserkvintetten Vindtro er noget af det gode,

Læs mere »

Radu Ratoi

Léonie Sonning Talentprismodtager 2023 Akkordeonisten Radu Ratoi er vant til udfordringer. Faktisk foretrækker han at

Læs mere »